Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 220 градуса. Посолете филетата. Загрейте зехтина и маслото и запържете месото от всички страни. Извадете запърженото месо. Смесете нарязаните лук, морков, мащерката и дафиновия лист.
Кипнете бялото вино с малко мазнина в тенджерка и задушете, докато сместа се редуцира наполовина. Покрийте зеленчуците с вода и ги кипнете, като прибавите и виното към тях.
Разточете бутер тестото и го нарежете на 2 правоъгълника. Сложете филетата върху всеки от тях, поръсете с нарязания чесън и магданоз, увийте на рула.
Намажете краищата с разбитото яйце. Запечете за 15 минути в предварително загрята на 220 градуса. Прецедете зеленчуковия сос, кипнете го и задушете с малко масло. Нарежете рулата и сервирайте със соса.