Начин на приготвяне
Едната люта чушка се реже на много ситно, другата се нарязва на тънки кръгчета. Кората на единия лимон се настъргва, сокът на два лимона се изцеждат.
Ситно нарязаната чушка се смесва с джинджифила, солта и лимоновата кора и се счуква в хаванче, като по малко се добавя сока на единия лимон.
Мангото се обелва, костилката се отстранява, меката част на плодовете се пасира заедно с бульона и останалия лимонов сок. Оставя се за половин час в хладилника. Третият лимон се нарязва на резени.
Супата се разпределя в купички или чаши, в центъра на всяка порция се слага по малко от сместа с джинджифила. Поръсва се с кръгчетата чушка и ръбът на купичката или чашата се украсява с резен лимон.