Испанска рибена чорба

ЕфросияЕфросияДжедай301
21/10/2010
"Специално за почитателите на Испанската кухня - испанска рибена чорба с наситен вкус и влудяващ аромат!"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 927
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера загрейте 4 с.л. зехтин и запържете накълцания на ситно лук и 2-3 скилидки чесън. Залейте с 1, 2 л зеленчуков бульон, похлупете и оставете да се вари за 5 минути. След това добавете 2 картофа, нарязани на парчета, както и 2 накълцани червени чушки.

Варете така около 7 минути, добавете рибата и 1 обелените и нарязаните на малки кубчета домати. Оставете да къкри още 7 минути. Осолете, собавете пипер, а накрая и с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар