Курбан с пилешко месо

Курбан с пилешко месо

MarianaMariana
Джедай
561
822
2k
Курбан с пилешко месо1 / 2
16/04/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
"Когато поводът го изисква, курбанът е чорбата, която трябва да се приготви"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на дребно и го задушете до омекване в половината масло. Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете нарязания на кубчета морков.

Залейте продуктите с 6 ч.ч. гореща вода, посолете и варете до полуомекване на месото.

Сложете нарязаните на кубчета картофи, чушки и домати. Овкусете с джоджен и половината от магданоза и варете до готовност.

Застройте супата с пресечена застройка, като прекарате предварително разбитото яйце през цедка, за да стане на конци.

Овкусете с оцет и черен пипер. Преди поднасяне поръсете със стрити люти пиперки и магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: