Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Курбан чорба»Бистра курбан чорба от агнешко месо

Бистра курбан чорба от агнешко месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Бистра курбан чорба от агнешко месо1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
10
"Само за майстори - точна рецепта за бистра курбан чорба с агнешко"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • моркови - 2 бр.
  • целина - 60 г
  • чубрица - 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 5 зърна
  • дафинов лист - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото на малки кубчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода.

Оставяме да ври, като махаме образувалата се пяна.

Нарязваме на едро морковите и целината и ги прибавяме към месото.

Към края на варенето прибавяме зърната черен пипер и дафиновия лист.

Варим агнешката супа до готовност и сервираме без зеленчуците.

Бистрата курбан чорба от агнешко месо е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Петя
Петя
Абе,майстори,майстори,ама защо е нужен цял куп подправки? Ужасявам се само като го чета...
14.09.2017 17:57
9