Булгур с пилешко филе

MarianaMariana
Джедай
561
770
2k
17/04/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 550
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото филе на парчета и го запържете в загрятото олио за няколко минути.

Добавете ситно нарязания лук и малко вода и задушавайте до омекването на лука.

Прибавете булгура, запържете за кратко и сложете нарязаните на филийки гъби и настърганите домати.

Гответе ястието още 4-5 минути на умерен огън, след което прехвърлете в тавичка, посолете, залейте с 3 ч.ч. гореща вода и печете в предварително загрята на 200 г фурна до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#257907
Ястието е ужасно, просто не става за ядене! И не се приготвя за посоченото време, а за доста повече! Не си струваше чакането :)
0
0