Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Антипасти»Кростини по неаполитански

Кростини по неаполитански

MarianeMariane
Джедай
5611k3k
Кростини по неаполитански2 / 2
22/04/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4-6

Необходими Продукти

  • хляб - 8 филийки
  • аншоа - 8 бр. филенца
  • моцарела - 16 резена
  • домати - 4 бр.
  • зехтин
  • риган
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Срежете доматите на четвъртинки и внимателно отстранете семките. Нарежете месестата част на кубчета.

Подредете върху приготвените филийки стар хляб по малко доматите, моцарела, подправки, отново домати, моцарела и подправки.

Най-отгоре поставете аншоата и залейте с малко зехтин. Печете кростините в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10 минути, до разтопяването на моцарелата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: