Задушена кайма с вино

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
22/04/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 327
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцайте лука и нарежете моркова. Загрейте мазнината в тиган и добавете зеленчуците. По желание може да добавите скълцана скилидка чесън и люта чушка.

След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното. Отново разбъркайте и сложете капак.

Гответе, докато течността се изпари, като от време на време разбърквате.

Може да поднесете ястието самостоятелно със салата или да го използвате за пълнени чушки, пълнени патладжани или тиквички.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар