Пиле с червено вино по молдовски

Марина НордМарина НордНовак1219
26/04/2015
"И да се разберем - виното е за пилето - за вас ще има после, като го сервирате "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо783
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се измива, подсушава се, нарязва се на порции и се запържва в загрятото олио.

Добавят се нарязаният на колелца лук, солта, доматеното пюре, размито с малко вода и се залива с виното.

Добавя се нарязаният на ситно стрък целина. Ястието се оставя на слаб огън да се задуши до готовност на месото.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар