Печена сьомга с лимон и копър

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
25/04/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 156
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг2.7 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга - 450 г
  • копър - 1 с.л. сушен
  • чесън - ¼ ч.л.на прах
  • черен пипер
  • лимонов сок - 5 с.л.
  • масло - ¼ ч.ч. разтопено
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 350 градуса. Намазнете форма за печене и сложете сьомгата вътре. В малка купа смесете маслото с лимоновия сок и ги изсипете върху рибата.

Овкусете с чесъна, солта, черния пипер и копъра. Запечете за около 25 минути или докато сьомгата стане готова. Сервирайте с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар