Пържоли с кашкавал

MarianeMariane
Джедай
5611k3k
Пържоли с кашкавал1 / 2
28/04/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Вкусотия, която се приготвя за минути. И с която се пие много бира"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 бр. пържоли вратни
  • олио - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер - смлян
  • кашкавал - 50 г настърган тип Витоша или Ементал
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите със сол и черен пипер, покрийте с прозрачно фолио и начукайте с дървено чукче.

Оставете месото за 30 минути в хладилник, след което изпържете за 4-5 минути от едната страна в загрятото олио.

Обърнете да се запекат от другата страна, поръсете с настърган кашкавал и пържете до готовност. Поднесете веднага със сезонна салата по избор.

Опитайте още Пилешки пържоли, Свински пържоли, Телешки пържоли, Пържоли по плевенски, Вратни пържоли с гарнитура, Пържоли с бира, Агнешки пържоли на фурна, Свински пържоли в гювеч, както и Марината за дивеч и пържоли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: