Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Пържоли с бекон и кашкавал

Пържоли с бекон и кашкавал

Пържоли с бекон и кашкавал
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
130 мин.
Порции
4
"Магия за любов - как да накарате мъж да се влюби във вас само с едно ястие"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр. шарени
  • сол
  • кимион - щипка
  • бира - 1 к.ч
  • пушен бекон - 4 бр. на ленти
  • кашкавал
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тава подредете пържолите. Сложете солта, кимиона и бирата. Подредете върху всяка пържола, по едно парче бекон.

Затворете добре с алуминиево фолио тавата и изпечете за 1.5 часа на 200 градуса.

Махнете фолиото и върнете за 15-20 мин. Преди да извадите поръсете с кашкавал. Запечете за 5 мин. и сервирайте.

Пържолите с бекон и кашкавал са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: