Лесен булгур с домати

MarianaMariana
Джедай
561
764
2k
01/05/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 300
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте булгура със студена вода и го оставете да се накисне поне за 1 час. Междувременно загрейте олиото и запържете до омекване ситно нарязания лук.

Когато лукът омекне, добавете отцедения булгур и залейте с 1 ч.ч. вода. Посолете, кипнете и варете около 15 минути на слаб огън.

Добавете ситно нарязаните домати и наситнения джоджен и продължете да задушавате до пълното сваряване на булгура и извирането на излишната течност.

Поднесете ястието топло.

Четиристранно кухненско ренде от неръждаема стомана 23 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Четиристранно кухненско ренде от неръждаема стомана 23 см
8.80 лв.
Виж ››

Верен помощник за всяка домакиня - висококачествено ренде с четири различни страни, с чиято помощ ще готвите с лекота

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар