Пилешко Качиаторе

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714043
18/05/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 860
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наредете пилешкото в тава, отгоре наредете разполовените домати и нарязания лук, завършете с чесън и розмарин.

Поръсете всичко с виното и оцета, добавете малко пипер и изпечете в загрята на 220 градуса фурна за 20 минути. Междувременно сварете пастата.

Сервирайте сварената паста с изпеченото пилешко с домати, поръсете с черен пипер и малко розмарин. По желание добавете малко пармезан.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Pressy
Pressy
19.03.2016 23:31
Mnogo vkusna I lesna recepta !
0
0