Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Паста а ла путанеска

Паста а ла путанеска

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Паста а ла путанеска3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зехтин - 3 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • аншоа - 10 бр. филета
  • маслини - 140 г
  • каперси - 1 с.л.
  • домати - 450 г
  • спагети - 400 г
  • магданоз
  • кайенски пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и запържете чесъна за 2 минути. Добавете аншоата, обезкостените маслини, каперсите и обелените и ситно нарязани домати.

Овкусете с кайенски пипер и задушете за 25 минути. Междувременно сварете спагетите. Сервирайте спагетите, смесени със соса и украсени с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: