Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шишчета»Шишчета, мариновани в лук

Шишчета, мариновани в лук

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Шишчета, мариновани в лук1 / 5
30/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Ще плачете, когато приготвяте маринатата, ще плачете и докато ядете, защото е изумително вкусно"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 3 едри глави
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • питки - плоски, за поднасяне
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета като за шишчета. Настържете лука.

В подходяща купа с капак сложете месото, поръсете с пипер и нарязан магданоз и объркайте с лука, заедно с отделилия се сок по време на стърженето. Сложете капака и оставете да се овкусява за през нощта.

На следващия ден загрейте скарата, нанижете шишчетата, посолете ги и леко ги намазнете с помощта на четка. Изпечете ги до готовност от всички страни.

Поднесете шишчетата, мариновани в лук, с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: