Кекс с орехи и шоколадова глазура

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
01/06/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 470
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното с какаото и бакпулвера в купа. Добавете захарта, маслото, яйцата, ванилията и млякото. Разбийте много добре.

Намазнете форма за кекс и сипете сместа. Изпечете в загрята на 180 градуса фурна за 35 минути. Обърнете и оставете да се охлади.

Разтопете шоколада с млякото. Добавете маслото и разбийте с пудрата захар. Оставете сместа да се охлади. Разрежете кекса хоризонтално на три части.

Разбийте глазурата отново и с помощта на нож намажете отделните части, като ги слепвате с глазурата. Намажете кекса отгоре много добре, декорирайте с орехи, поръсете с пудра захар и поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар