Бяла риба по аржентински

02/06/2015
Mariana
отMarianaДжедай56093720
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 602
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, подсушете я и я полейте отвътре с лимонов сок, а отвън я намажете с горчица. Овкусете със сол и черен пипер и оставете за 20 минути в хладилник, за да се овкуси.

Междувременно нарежете лука и праза на дребно.

Пригответе лист алуминиево фолио, намажете го с масло отгоре сложете рибата, напълнете я с половината зеленчуци, покрийте с останалите, застелете с резени бекон и завийте плътно фолиото.

Печете ястието 30 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна, като последните 10 минути печете без фолио, за да се запече.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар