Начин на приготвяне
Поставете месото в съд за готвене в микровълнова и гответе 3 минути на пълна мощ. Намалете силата на фурната на средно положение и гответе 10-15 минути в зависимост от дебелината на месото, като го обърнете веднъж по време на готвенето. Покрийте го с фолио и го оставете да се задушава.
Загрейте олиото да половин минута в микровълновата и добавете ситно нарязания лук. Гответе на пълна мощ за 2 минути под капак, след което добавете и гъбите и гответе още 2 минути.
Смесете брашното и горчицата и ги разтворете в бульона. Овкусете със сол и черен пипер, добавете бульона от печеното, виното Мадейра и доматеното пюре.
Изсипете сместа при гъбите и лука, загрейте сместа 3-4 минути на пълна мощ, като разбърквате от време на време. Нарежете месото на филийки в предварително загрята чиния, добавете гъбения сос.