Агнешки курбан

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
27/01/2010
"Изпитана рецепта за ароматен агнешки курбан!"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57 153
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 500 гр.
  • ориз - 1 к. ч.
  • магданоз
  • сол
  • оцет
  • яйца - 2 бр. твърдо сварени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява на вкус и се досварява.

Поднася се с нарязаните на дребно яйца, магданоз и оцет.

Керамична купа от троянска керамика ф15
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Керамична купа от троянска керамика ф15
4.99 лв.
Виж ››

Специално за онези, които обичат народните мотиви - многофункционална и удобна керамична купа.

Рейтинг

5 7
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар