Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа ала Павезе

Супа ала Павезе

MarianeMariane
Джедай
5611k3k
Супа ала Павезе1 / 2
30/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Не може да се опише с думи, трябва да опитате сами кулинарната магия на Италианската кухня"

Необходими Продукти

  • бульон - 1 л пилешки
  • масло - 50 г
  • хляб - 4 филийки бял
  • яйца - 4 бр.
  • пармезан - за поръсване
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете бульона. Междувременно загрейте маслото добре и запържете до златисто филийките хляб, на които сте отстранили кората и сте ги срязали на две.

Поставете по две половинки на дъното на купи за сервиране, отгоре поръсете с пармезан и внимателно чукнете по едно яйце, като внимавате да не разтече белтъкът.

Овкусете със сол и черен пипер, после залейте с врял бульон. Поднесете супата веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: