Панирани банани с кленов сироп

Марина НордМарина НордНовак1219
01/07/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо694
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кленовият сироп се загрява на бавен огън, докато кипне и се вари 8 минути до сгъстяване. Сваля се от котлона и се охлажда. Брашното се смесва със солта и бакпулвера.

В отделен съд се разбиват яйцата и се добавят към сместа с брашното. Добавя се млякото и се разбърква. Оставя се за 10 минути.

Бананите се обелват и се режат на четвъртинки на дълго. Топват се в панировката и с пържат в загрято олио до златисто.

Оставят се да се отцедят върху хартия и се сервират, като се поливат с кленовия сироп.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар