Агнешко с кардамон (Elaichi gosht)

09/07/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862813003
"Най-ароматното агнешко, специално за всички любители на ориенталската кухня "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо483
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасирайте кардамона с малко вода, за да се получи паста. Загрейте олиото, добавете пастата кардамон и черния пипер.

Пържете 2-3 минути, добавете месото, куркумата, чилито и кориандъра. Задушете за 10 минути, като от време на време разбърквате.

Намалете огъня, добавете киселото мляко, доматите и солта, продължете да готвите за 5 минути.

Добавете 4 ч.ч. вода, сложете капак и задушавайте, докато месото напълно омекне. подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар