Начин на приготвяне
Почистете чушките от семки и дръжки, изпечете ги, задушете и ги обелете. Попарете доматите във вряла вода за малко и ги обелете след това.
Нарежете кромида на филийки и го задушете в сгорещено олио, след 10-15 минути добавете нарязаните по-едро чушки, а след още 5-10 минути сипете и нарязаните едро домати.
Когато ястието остане само на мазнина, добавете разбитите яйца. Объркайте и поръсете с натрошено сирене. Финално овкусете миш-маша с нарязан магданоз, а по желание посолете и поръсете малко черен пипер.
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за миш маш, вкусна шакшука или турсия вариант на миш-маш Менемен.
Коментари
МНОГО Благодаря!