Черна паста с калмари

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
22/07/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 104
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджерка и задушете лука. Добавете чесъна, а малко след него и 2 с.л. от магданоза.

Разбъркайте, добавете калмарите и гответе 3-4 минути, след което сипете виното.

Задушете за няколко секунди, прибавете доматите и червения пипер, овкусете със сол и чеерен пипер.

Сложете капака и задушете на бавен огън.

Сварете пастата, отцедете и смесете със соса. Поръсете с оставащия магданоз и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар