Гювеч с чушки и яйца

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Гювеч с чушки и яйца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пиперки - 1 кг
  • масло - 1 ч.ч.
  • лук - 4 глави
  • сирене - 1/4 кг
  • яйца - 4 - 5 бр.
  • домати - 1 кг
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
  • кисело мляко - 1 кофичка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете скълцания ситно лук в маслото, като посолите и поръсите с черен пипер.

Добавете почистените и нарязани на парчета чушки и запържете с тях. Поръсете с червен пипер, разбъркайте и добавете нарязаните домати, натрошено сирене и скълцан магданоз.

Прехвърлете сместа в тавичка и сложете да се пече в умерено загряна фурна.

След като течността се поизпари, залейте гювеча със смес от разбитите яйца и и кисело мляко и доизпечете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: