Селски гювеч с яйца

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Селски гювеч с яйца1 / 2
04/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6
"Знаете ли защо на село всичко е по-вкусно? Дали само заради натуралните продукти или и чистият въздух помага"

Необходими Продукти

  • чушки - 1 кг пиперки
  • масло - 1 ч.ч.
  • лук - - 4 глави
  • сирене - 250 г
  • яйца - 4 - 5 бр.
  • домати - 1 кг
  • кисело мляко - 1 кофичка
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте лука ситно и сложете да се запържи в мазнината, като овкусите с подправки.

Добавете изчистени и нарязани пиперки и доизпържете с тях. Поръсете с червен пипер и добавете нарязаните домати с натрошеното сирене.

Поръсете с магданоз, сипете сместа в тавичка или гювеч или в гювечета и запечете до готовност.

Залейте ястието със смес от яйцата и киселото мляко, които сте разбили добре. Запечете, докато заливката добие хубав загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: