Тирамису с шоколад

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
16/08/2015
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 673
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте белтъците с миксер до получаването на твърд сняг. Смесете маскарпонето, ванилията, ваниловата захар и жълтъците, разбийте с миксер.

Прибавете към белтъците и разбъркайте. Сипете няколко лъжици на дъното на форма.

Смесете заедно кафето с ликьора. Топвайте всяка бишкота в кафето и редете в тавата. Щом направите един ред, сипете част от сместа с маскарпонето.

Редувайте така до изчерпване на количествата, като завършите с маскарпоне.

Поръсете с какаото, покрийте и охладете за 1 нощ. Преди сервиране поръсете с настърган шоколад.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар