Хрупкав пържен лук

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
28/08/2015
"Този хрупкав пържен лук е в топ 3 на най-любимите ни бирени мезета, а при вас?"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 464
  • Преглеждания за месеца252
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете водата, брашното, яйцето, солта и бакпулвера. Разбъркайте добре. Нарежете лука и го разделете на кръгчета.

Загрейте много добре олиото, топвайте лука в панировката и го изпържете до получаването на приятен златист цвят.

Отцедете на кухненска хартия и поднесете веднага като гарнитура или предястие.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар