Пилешки гърди тандури

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Пилешки гърди тандури1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 6 бр.
  • кисело мляко - 150 мл
  • чесън - 1 скилидка
  • лимони - сок и кора от 1 бр.
  • чили - 1 ч.л. на прах
  • кориандър - 1/2 ч.л.
  • джинджифил - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете леки разрези по всяка една пилешка гърда от страна на кожата.

Пасирайте заедно киселото мляко, чесъна, подправките, лимоновата кора и сока.

Намажете добре пилето, покрийте и го охладете за 2 часа.

Загрейте грил и изпечете гърдите, като от време на време го обръщате. Сервирайте с ориз или салата с домати и краставици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: