Бърза кроасанова торта

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
25/09/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 772
  • Преглеждания за месеца135
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кроасани

Начин на приготвяне

Карамелизирайте една част от захарта и разпределете карамела по дъното на тава. Върху карамелената част наредете нарязаните на филийки кроасани.

Разбийте останалата част от захарта заедно с яйцата, млякото и ванилията.

Изсипете смета върху кроасаните и печете тортата на водна баня при температура от 170 градуса.

Практичен метален нож за тесто 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен метален нож за тесто 20 см
7.55 лв.
Виж ››

Приготвянето на тестени сладкиши и солени изделия вече е по-лесно, бързо и точно, благодарение на металния нож за тесто. Усъвършенствайте уменията си в боравенето с тесто и станете истински самоук талант с вашия нов метален нож за тесто!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар