Плодов крем с желатин

АниАниНовак
09/10/2015
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 135
  • Преглеждания за месеца170
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плодовете се измиват и раздробяват на парченца. Нареждат се на дъното на подходящи стъклени чашки.

Киселото мляко се разбива в чопър заедно със захарта. Към получената смес се прибавя желатинът, приготвен според указанията на опаковката.

С цялата тази смес се поливат плодовете, поставени преди това в чашките. Съдовете се прибират в хладилника за 6 часа, след което кремът може да бъде поднесен.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар