Чорба от Щука

Манол
Манол
Новак
03/10/2015
"Когато ще готвите рибена чорба, заложете на щуката - с вкусно месце и неповторим вкус "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 086
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се почиства от кожа и кости и се измива. В голяма тенджера се задушава наситеният лук, а след него се слагат морковите и картофите /предварително нарязани на кубчета/, след което се долива към 4 ч.ч. вода.

Когато зеленчуците започнат да омекват, се прибавят и надребнените филета от риба. Ястието къкри на огъня поне 20 минути.

Проверява се дали рибата се е сварила, и ако е така, се добавят всички останали подправки и зелении.

Яденето се държи още десетина минути на котлона и се отстранява. Готовата чорба се сервира с лимонов сок.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар