Печено руло във фолио

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Печено руло във фолио2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
140 мин.
Общо
175 мин.
Порции
6
"Най-хубавите парфюми се предлагат в малки опаковки, а най-ароматното и крехко месо - се приготвя във фолио"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1.2 кг свински врат
  • за плънката
  • гъби - 200 г мариновани
  • кисели краставички - 200 г
  • майонеза - 50 г
  • чушки - 4 бр. печени
  • за марината
  • червено вино - 1 ч.ч.
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • къри - 1/2 ч.л.
  • сол - на вкус
  • майорана - 1 /2 ч.л.
  • босилек - 2 щ.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Трябва да се подбере цяло парче месо, което да се обработи така с чука и ножа, че да се получи тънък правоъгълник.

Той се обтрива с марината и се оставя да поеме от нея 3 часа. Междувременно се приготвя плънка от нарязаните на кубчета зеленчуци и майонеза.

Тя се реди в средата на овкусеното месо и то се завива на руло, като успоредно с това се покрива и с алуминиево фолио.

Така приготвеното руло се поставя в тава и се пече в предварително загрята фурна на умерена температура до готовност.

След това се изважда, освобождава се от фолиото и се реже на филии.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: