Начин на приготвяне
Свинската плешка се оформя на тънка и голяма пържола. Посолява се и се поръсва с черен пипер и мащерка. Поставя се върху алуминиево фолио.
Яйцата се разбиват и към тях се добавят ситно нарязаните лук и магданоз.
От получената смес се прави омлет в тиган с незалепващо покритие. Поставя се върху свинското парче месо. Отгоре се подреждат шунката и 1/2 от топеното сирене.
В малко олио се задушават нарязаните гъби. Половината се разпределят върху топеното сирене. Завива се на стегнато руло, като го обвиете хубаво с фолиото.
Соленото руло се поставя в тава, в която се сипва малко вода. Пече се на 180 градуса около 2 часа. Пригответе соса, като към останалите задушени гъби добавите останалото топено сирене.
Налива се малко вода и се оставя за няколко минути на котлона. След това се пасира до гладка консистенция. Готовото руло се нарязва на порции и се поднася гарнирано със соса.
Пълненото руло от свинско във фолио е готово.
Източник: Вкусно с Йоли