Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Топла свинска пача

Топла свинска пача

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Топла свинска пача2 / 5
07/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
145 мин.
Порции
4
"Любовта към пачата е страстна и доживот, а в тази ще се влюбите от първата лъжица"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г опашка, крака и уши
  • целина - 50 г
  • хрян - 1 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • дафинов лист - 2 бр.
  • моркови - 100 г
  • чесън - 10 скилидки
  • лук - 1 глава
  • оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист.

Отделете месото от тях и го нарежете на парчета. Прецедете бульона и върнете месото в него.

Кипнете отново супата и застройте с яйцата. Овкусете пачата с оцет и настъргания хрян.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: