Бъркани яйца с кайма

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Бъркани яйца с кайма2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Аранжирайте бърканите яйца със свежи листенца магданоз и поднесете"

Необходими Продукти

  • кайма - 200 г
  • праз - 1 стрък
  • яйца - 5 бр.
  • масло - 1 с.л.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • кимион
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган запържете нарязания на кубчета праз. Когато стане прозрачен, добавете каймата и бъркайте, така че да се образуват бучици.

Щом каймата се позапържи, чукнете яйцата и ги размесете с останалите продукти в тигана.

Продължете да бъркате, докато яйцата също се сготвят. Поръсете с подправките и оставете на огъня още 1-2 минути.

Отдръпнете ястието и го разпределете в чинии. Аранжирайте със свежи листенца магданоз и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: