Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Бъркани яйца»Бъркани яйца с праз и кайма

Бъркани яйца с праз и кайма

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5686k2k6
Бъркани яйца с праз и кайма
Снимка: Мина Димитрова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
3 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
13 мин.
Порции
2
"С такава закуска дълго няма да се сетите за обяд"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • праз - 1 стрък
  • кайма - 100 г
  • кашкавал - 50 г
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се поставя 1-2 лъжици олио и се добавя количеството праз нарязано на тънки колелца, добавя се и каймата и се бърка енергично до запържване.

Поставят се яйцата и се разбърква хубаво отново няколко пъти до готовност, прибавя се и кашкавала настърган или нарязан на дребни парченца и след минута се изключва котлона.

Бърза, лесна и вкусна рецепта за бъркани яйца!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: