Паниран свински мозък

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5010k
Паниран свински мозък1 / 2
11/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мозъкът се измива, почиства и изкисва в хладка вода поне час. След това се пуска във вряща вода, за да поври 20 минути.

Изважда се и се охлажда с ледена вода.

Подсушава се и се потапя в панировка, приготвена от посочените продукти. Изпържва се в нагорещено масло.

След това се подрежда върху кухненска хартия, за де махне излишната мазнина. Поднася се с резен лимон и листенца магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: