Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Пица Биретора

Пица Биретора

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Пица Биретора
Снимка: Evelina Kuzmanova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1 бр.
"Всеки може да приготви тази вкусна пица, която се прави с готово тесто, както и всеки може да я изяде"

Необходими Продукти

  • колбас - 1/2 шпеков или деликатесен салам
  • доматен сос - 1 кутия
  • кашкавал - настърган, на око
  • риган
  • гъби - 1 буркан печурки
  • кисели краставички
  • тесто - готово
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се изтегля с помощта на точилка във формата на кръг. По него с лъжица се разстила доматеният сос.

Настъргва се 1/2 от кашкавала, подреждат се нарязаните колбас, гъби и краставички.

Отгоре се настъргва останалият кашкавал, добавя се риганът и се пече до лек загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
55
40
32
20
10
Дай твоята оценка: