Панирани пилешки крила с гарнитура
Garnished Fried Chicken Wings
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пържено Пиле»Панирани пилешки крила с гарнитура

Панирани пилешки крила с гарнитура

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1125k
Панирани пилешки крила с гарнитура1 / 3
05/12/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3-4
"Не знаем каква е гарнитурата за тези хрупкави пилешки крилца, но ако не е бира, не ни канете!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките крилца се слагат в тава и се поливат със бирата. Оставят се за 1- 2 часа да се мариноват. Яйцата се чукват в купа, разбиват се с бъркалка.

Крилата се изваждат от маринатата, овалват се в брашно, смесено с 1/2ч.л. сол, 1/2ч.л. червен пипер. Топват се в яйчената смес, после в галета и се пържат в силно сгорещено олио.

Панираните крилца се подреждат в чиния и се поливат с изцедения сок от лайм. Поднасят се с гарнитура от пържени картофки и зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
56
42
32
20
10
Дай твоята оценка: