Варена царска туршия

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
Варена царска туршия1 / 4
20/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви8 мин.
Общо28 мин.
Порции1 буркан
"Царска туршия, но варена - идеалното мезе за зимата!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте зеленчуците, разделете карфиола на на розички, морковите нарежете на колелца, камбите се нарязват на 4, а целината – на ивички.

Поставете в бурканите от всички зеленчуци в желани пропорции. Добавете солта, олиото, захарта, чесъна, черния пипер, дафиновия лист, ситно нарязания магданоз и листа целина.

Долейте бурканите с вода, затворете с капачки и стерилизирайте за 8 минути от момента на кипване на водата.

Посочените подправки са за 1 буркан с вместимост 800 мл.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: