Тънки домашни наденички

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
20/10/2015
"Тънки, но сочни домашни наденички, които заслужават поне 1000 лайка "
Приготвяне35 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 788
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 750 г
  • сланина - 250 г
  • сол - 20 г
  • чубрица - 10 г
  • черен пипер - 5 г
  • червен пипер - 10 г
  • свински черва - тънки
* мерки и количества
Домашна Наденица

Начин на приготвяне

Измийте месото и го скълцайте на ситно заедно със сланината. Прибавете ситно счуканите подправки. Посолете сместа и я омесете много добре.

Оставете я да престои няколко часа и след това напълнете добре измитите свински черва.

Така приготвените наденички се консумират печени на скара или пържени.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар