Тънки домашни наденички

МиткоМиткоНовак
20/10/2015
"Тънки, но сочни домашни наденички, които заслужават поне 1000 лайка "
Приготвяне35 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 745
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 750 г
  • сланина - 250 г
  • сол - 20 г
  • чубрица - 10 г
  • черен пипер - 5 г
  • червен пипер - 10 г
  • свински черва - тънки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го скълцайте на ситно заедно със сланината. Прибавете ситно счуканите подправки. Посолете сместа и я омесете много добре.

Оставете я да престои няколко часа и след това напълнете добре измитите свински черва.

Така приготвените наденички се консумират печени на скара или пържени.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар