Панирана пърхутка

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
22/10/2015
"Ако не сте хапвали панирана пърхутка досега, задължително пробвайте "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 724
  • Преглеждания за месеца730
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и почистват. Оставят се да се отцедят от водата и се нарязват на едри филии.

В дълбок съд се чукват яйцата и се разбиват. Отделно се сипва и брашното за панировката, смесено с подправките.

Гъбите се топват в яйцата и след това се овалват в подправеното брашно.

Изпържват се в силно сгорещена мазнина и се оставят върху салфетка или кухненска хартия. Поднасят се в съчетание със свежа салата.

Бамбукови бъркалки на поставка 4 бр-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукови бъркалки на поставка 4 бр
6.50 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Задължителен комплект за всеки дом - 4 бамбукови бъркали, поставени в красива бамбукова поставка. Бъркалките са различни, необходими на всяка домакиня за готвене на любими гозби.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар