Панирана шунка

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Панирана шунка
Снимка: Lenka
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"И да не сте добър в кухнята, а да ви бива в отварянето на бира - пробвайте тази рецепта, за да си има любимата напитка калорична компания"

Необходими Продукти

  • шунка - 100 г
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 5 с.л.
  • сол - на вкус
  • олио - според нуждите
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете шунката на пръстени.

Разбийте яйцата в плитка купа и добавете солта. Сложете брашно в друга купа.

Потопете шунката, първо, в брашното, а след това в яйцето, след това запържете и от двете страни.

Извадете лесното бирено мезе на салфетки, за да се отцеди излишното олио.

Панирана шунка - бързо, лесно, вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: