Начин на приготвяне
Филето се нарязва на малки кубчета. Сушените домати се отцеждат от зехтина и се нарязват на тънки ивички. Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се запържват до златисто в зехтина. Яйцата се разбиват с доматеното пюре и сметаната. Добавя се рибата, сушените домати, лукът и чесънът.
Добавя се сол и се разбърква. В намазани с мазнина формички за кексчета се разпределя сместа и се пече 30 минути на 200 градуса в тава, пълна до половината с вода. След като кексчетата станат златисти, се вадят от фурната и се охлаждат. Вадят се в чиния и се оставят в хладилника. Приготвя се сос, като магданозът се нарязва на ситно.
Сметаната се смесва с йогурта и джинджифила, добавя се магданозът и солта и се разбърква добре. Сосът се оставя за 1 час в хладилника. Кексчетата се сервират, като се поливат със соса.