Ребърца с мед и горчица

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
27/10/2015
"Пригответе тези невероятно апетитни ребърца с мед и горчица, а приятелите ви ще си дойдат и сами!"
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 445
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата29
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Свинско

Начин на приготвяне

Забърква се марината от посочените съставки. С нея се поливат ребърцата, като те не се разделят, а се запазва цяло голямо парче.

То се оставя да кисне в маринатата два часа, като е добре съдът да се затвори с нещо и да се прибере в хладилник. После месото се изважда, за да се отпусне за няколко минути на стайна температура.

Прехвърля се в тава и отгоре се налива маринатата. Яденето се пече в силна фурна, докато ребърцата придобият апетитен загар.

Кухненски термометър за месо-30%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски термометър за месо
15.00 лв.
10.50 лв.
Виж ››

Майсторите по приготвянето на идеално изпеченото месо разполагат с термометър за месо. Вземете вашия кухненски термометър за месо, за да сервирате най-вкусните месни ястия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йорданка Тасева
с горчица не съм приготвяла до сега,но мисля да се поправя
0
0
никнай
никнай
05.02.2016 23:05
Супер, лесно, бързо, ароатно и вкусно.

С маринатата всеки може да експерементира и да вложи свои идеи - горната е добра, ако се сложи и малко нещо пикантно ще е почти перфелтна
0
0