Туршия от стерилизирани камби

МариянаМариянаНовак
09/06/2011
"Камбите са един от любимите ни продукти при затварянето на туршии!"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции1 буркан
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо34 278
  • Преглеждания за месеца482
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • камби - 500 г
  • черен пипер - 4 зърна
  • дафинов лист - 1 бр.
  • захар - 1 с. л.
  • бахар - 3 зърна
  • сол - 1 ч. л.
  • оцет - 50 мл.
  • олио - 1 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Напълваме буркана с посочените продукти, доливаме го с вода, затваряме с капачка и стерилизираме 10 мин.

Посочените продукти са за 1 буркан – 800 мл.

Рейтинг

5 6
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар