Яйца с бекон

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • бекон - 200 гр.
  • яйца - 4 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • червен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган сипваме олиото и запържваме бекона, нарязан на тънко.

След като придобие приятен загар, се добавят и яйцата, като се стремим жълтъкът да остане цял.

Овкусяват се със сол и червен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анелина Стамова
Анелина Стамова
Лесно и бързо. Подходящо не само за закуска, но и обяд и вечеря.
20.02.2023 14:45
1
Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
Вкусно и много подхощо за закуска.
03.10.2021 10:41