Пържени пилешки крилца

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k12k
Пържени пилешки крилца1 / 2
29/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Хрупкави крилца, от които всички искат да опитат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чушката на ситно и я смесете с останалите продукти, но без галетата, сусама, червения пипер и брашното. Мариновайте почистените пилешки крилца за около 1 час в хладилник.

След това смесете галетата, пипера, брашното и сусама.

Оваляйте маринованите крилца и ги запържете в загрято олио до златист цвят.

Сервирайте със салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
42
31
20
11
Дай твоята оценка: